Skład:

1. bułka+ parówka+ pomidorki koktajlowe+ feta+ świeża bazylia

2. bułka+ parówka+ smażony boczek+ kukurydza+ ser żółty Hochland Cheddar+ prażona cebulka

3. bułka+ parówka+ ketchup pikantny+ ogórek konserwowy+ czerwona cebula

4. bułka+ parówka+ salsa (przepis poniżej) + nachos+ czerwona fasola+ zielone papryczki chili

5. bułka+ parówka+ guacamole+ kiełki rzodkiewki+ pomidorki koktajlowe z oliwą z oliwek

Przepis na salsę (na 3-4 hot-dogi)

Skład:

3-4 czerwone pomidory / 2-3 ząbki czosnku / 1 średnia czerwona cebula

garść świeżej pietruszki

1 łyżeczka pokrojonej ostrej czerwonej papryki

1 łyżka cukru brązowego / 1 łyżka octu winnego / sól morska / oliwa z oliwek

A oto jak to zrobić:

1. W średnim garnku podsmażamy posiekaną cebulę na oliwie z oliwek. Dodajemy kawałki pomidorów, wyciśnięty czosnek, kawałeczki ostrej papryki, cukier i ocet. Doprowadzamy do wrzenia. Doprawiamy solą morską i posiekaną natką pietruszki.