Skład:

1 pomidor (pomidorki koktajlowe)

1 cebula

grzyby kurki

3 plasteki sera żółtego

2 jajka

sól i pieprz

szczypta chili

masło do smażenia

A oto jak to zrobić:

1. Umyte kurki smażymy na maśle, aż się zarumienią (ok. 8 minut). Następnie dorzucamy pokrojone w kostkę pomidory i posiekaną cebulę. Jajka rozbijamy do małej miski. Ubijamy, przyprawiamy solą i pieprzem oraz szczyptą chili. Przelewamy na patelnię i smażymy kilka sekund. Na koniec kładziemy ser, pokrojony w długie paski. Najlepiej podawać w sobotę rano – z zaskoczenia! Prosto do łóżka, z gorącym pieczywem. ;-)

Najlepiej podawać w sobotę rano – z zaskoczenia! Prosto do łóżka, z gorącym pieczywem. ;-)

… i nie przed 7 rano :)