Skład:
2 banany
2 jajka
50 g wiórków kokosowych
1 łyżeczka cynamonu
garść borówek amerykańskich
do smażenia: olej kokosowy (ekologiczny)
do podania: borówki amerykańskie, plastry bananów, garść wiórków kokosowych
A oto jak to zrobić:
1. Banany ugniatamy widelcem na gładką masę, dodajemy jajka, wiórki kokosowe, cynamon i mieszamy do uzyskania gęstej konsystencji. Na końcu dodajemy borówki. Na patelni rozgrzewamy olej kokosowy i za pomocą łyżki formujemy na patelni placuszki. Smażymy z każdej strony (do złotego koloru). Podajemy z miodem i owocami.
118 komentarzy
Mniam, mniam, mniam jak mówi moja Oleńka ;)
dodany przez Asia bloguje o prezentach @ 27 lutego 2014 o 10:07. #
I´m saying the same and I really would like to have it for my breakfast today not only because I have a day off :)
http://www.dressedwithsoul.blogspot.de
dodany przez Rena @ 27 lutego 2014 o 10:38. #
Ja po 2 pączkach :)
Pozdrawiam
dodany przez http://gry.www-pl.com/ @ 27 lutego 2014 o 10:41. #
Świetnie to wygląda… ;) Świetna propozycja.
dodany przez Nadruki na koszulkach @ 27 lutego 2014 o 13:05. #
mmmm wiosenne pyszności
dodany przez http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23531682 @ 28 lutego 2014 o 07:39. #
Hej, ja po trzech pączkach – kolejne trzy jeszcze na mnie czekają. I ja na nie czekam:))) Mniam!
dodany przez http://myslownicelife.blogspot.com @ 27 lutego 2014 o 17:15. #
Wspaniale wygląda!!
A ja zabieram się za jedzenie pączków :D
dodany przez http://newlookstyleblog.blogspot.com/ @ 27 lutego 2014 o 12:25. #
placki do mnie przemawiają:) wybrałabym jednak do mich mus truskawkowy, który mam w zamrażalniku bo nie smakują mi truskawki dostępne w sklepach o tej porze roku
http://malekulinaria.pl/
dodany przez MaleKulinaria @ 27 lutego 2014 o 14:26. #
wszystko co jest z kokosem smakuje mi niesamowicie :D muszę wypróbować ten przepis :)
Mrs Vain
dodany przez Ewelina @ 27 lutego 2014 o 14:52. #
mmm!! Wygląda pysznie <333
http://anna-and-klaudia.blogspot.com/
dodany przez http://anna-and-klaudia.blogspot.com/ @ 27 lutego 2014 o 19:07. #
Fajny przepis! Z pewnością wypróbuję, tylko najchętniej zastąpiłabym czymś banana :))
Pozdrawiam i zapraszam do mnie na przepis na pyszną kawę frappucino :)
Magda
http://www.sztukastudiowania.pl/
dodany przez www.sztukastudiowania.pl @ 27 lutego 2014 o 23:52. #
mmmm, wygląda pysznie :)))
u mnie też dziś na słodko, w końcu to tłusty czwartek :)
zapraszam do siebie: http://www.stopmymoments.blogspot.com
dodany przez Anonim @ 27 lutego 2014 o 10:10. #
Wyglądają
przepysznie :)
http://www.alliness.blogspot.com/
dodany przez http://www.alliness.blogspot.com/ @ 27 lutego 2014 o 10:11. #
Muszą być przepyszne! :)
http://5waystobepretty.blogspot.com
dodany przez 5waystobepretty @ 27 lutego 2014 o 10:17. #
Czy zamiast oleju kokosowego może być zwykły, albo masło?
dodany przez Marzena @ 27 lutego 2014 o 10:21. #
Pewnie, że może, ale tak zdrowiej ;)
dodany przez Kate @ 27 lutego 2014 o 23:27. #
Wow…these are really healthy and easy to make!
http://vodkaandarose.blogspot.co.uk
dodany przez Jessica Rose @ 27 lutego 2014 o 10:24. #
Borówki i truskawki o tej porze roku? Sam syf! Po co olej ekologiczny skoro borówkami i truskawkami nadrobisz wszystkie toksyny? Widać nie tylko Kasia żyje w innym klimacie :/
dodany przez Anonim @ 27 lutego 2014 o 10:27. #
Jakie truskawki? Swoją drogą z Twojego komentarza wylewa się Twoja frustracja…
dodany przez Anonim @ 27 lutego 2014 o 10:56. #
Zajadam się borówkami cały rok! Sposób jest prosty – mrożę je w pojemniczkach. I są to w pełni ekologiczne owoce, bo pochodzące z własnej uprawy. Polecam ten sposób! W związku z tym nie wszystkie borówki to sama chemia ;)
dodany przez Małgosia @ 27 lutego 2014 o 13:05. #
Nie rozumiem przepisów Zosi.
Jest luty – ona proponuje borówki amerykańskie i truskawki!
Czy jako dzieci też jadaliśmy w lutym borówki i truskawki? Jedzenie owoców i warzyw sezonowych uważam za nieco sensowniejsze…
dodany przez KAJKA @ 27 lutego 2014 o 13:37. #
Zosia, jeszcze nie odkryła, że najzdrowsze jest jedzenie sezonowe… i borówki najlepiej jeść latem.
dodany przez Magda @ 27 lutego 2014 o 17:34. #
Ja do dziś jadam sezonowe owoce w środku zimy, ponieważ mrożenie owoców nie jest rzeczą niespotykaną, więc wypicie koktajlu truskawkowego czy zrobienie naleśników z jagodami w lutym jest dla mnie czymś całkiem zwyczajnym …
dodany przez Meg @ 27 lutego 2014 o 22:26. #
Ale rozmrożone truskawki i borówki nie wyglądają raczej jak te na talerzu…
Poza tym owoce sezonowe to te, które zbiera się w określonym sezonie. Truskawki są owocami sezonowymi w czerwcu, a pomarańcze jemy w zimie (bo wtedy dojrzewają tam, skąd pochodzą), więc też jest na nie “sezon”.
Nazywanie owocami sezonowymi tylko tych, które zbieramy w lecie, jest pomyłką.
dodany przez KAJKA @ 27 lutego 2014 o 22:48. #
muszą być przepyszne:)
dodany przez justyna @ 27 lutego 2014 o 10:27. #
To brzmi i wygląda naprawdę świetnie, jak każdy uwielbiam słodycze, a mąki i cukru boję się jak ognia ;) Do wypróbowania.
dodany przez LenaMagdaSpot @ 27 lutego 2014 o 10:28. #
yummy!!
xoxo from rome
K.
kcomekarolina.com
dodany przez kcomekarolina @ 27 lutego 2014 o 10:29. #
Warto postawić na olej ekologiczny, bo jak w lutym się najesz truskawek i borówek to nadrobisz toksyn za cały rok! Właścicielki bloga chyba żyją w innej strefie klimatycznej…
dodany przez cou @ 27 lutego 2014 o 10:31. #
Świetny przepis! A czy nie wychodzą surowe jeśli mają taką grubość jak na zdjęciu? Pozdrawiam!
dodany przez malgo @ 27 lutego 2014 o 10:39. #
czym można zastąpić wiórki kokosowe?
dodany przez lolaa @ 27 lutego 2014 o 10:40. #
Może płatkami migdałowymi?
dodany przez ja @ 27 lutego 2014 o 11:18. #
Jak bialka zostana ubite na gesta piane i dodane pozniej do masy z bananami i zoltkiem, placki wyjda puszyste i pelne objetosci. Polecam
dodany przez ala @ 27 lutego 2014 o 10:41. #
Bardzo apetycznie wyglądają te placuszki:) Pozdrawiam Was serdecznie:)
p.s. Bardzo proszę o kontakt.
dodany przez Skakanka czyli Opp @ 27 lutego 2014 o 11:06. #
Strzał w dziesiątkę! Super przepis ;)
dodany przez Lidia @ 27 lutego 2014 o 11:07. #
Niebiańsko muszą smakować! DO wypróbowania koniecznie!
dodany przez http://modaitakietam.blogspot.com @ 27 lutego 2014 o 11:22. #
ciekawa jestem jak smakują, bo wyglądają obłędnie :) zrobię może jutro, bo dzisiaj obowiązkowo pączki :)
dodany przez http://crazy-about-heels.blogspot.com @ 27 lutego 2014 o 11:46. #
Jak na razie po 3 pączkach. Tłusty czwartek zobowiązuje. Placuszki dobry pomysł na sobotnie śniadanie :)
dodany przez flips @ 27 lutego 2014 o 11:50. #
Wyglada pysznie. Poproszę jeszcze o przepis na danie ze szczawiu i mirabelek!!!
dodany przez ramma @ 27 lutego 2014 o 11:55. #
Jeej, super przepis !!!
dodany przez Jacquelinee @ 27 lutego 2014 o 11:56. #
trzeba przyznać, że wyglądają smakowicie! :)
dodany przez english-at-tea @ 27 lutego 2014 o 12:00. #
ale smakowicie wyglądają :)
dodany przez ModeLoverin @ 27 lutego 2014 o 12:04. #
Pieknie wyglada. Poproszę jeszcze o przepis na danie ze szczawiu i mirabelek!!!!
dodany przez ramma @ 27 lutego 2014 o 12:06. #
na taki przepis to chyba musisz poczekać do lata, chyba, że masz w domu konfiturę z mirabelek oraz szczaw w słoiczkach (albo mrożone)
http://malekulinaria.pl/
dodany przez MaleKulinaria @ 27 lutego 2014 o 14:24. #
Grunt to złapać ironię…
dodany przez ;-))))))))))))))) @ 27 lutego 2014 o 17:07. #
:)
niektórzy są bardzo lotni…:D
dodany przez Iza @ 28 lutego 2014 o 08:22. #
Jak masz dobrze wyposażoną spiżarkę to takie rzeczy nie dziwią nawet w lutym:) Specjalnie dla Was: https://www.facebook.com/malekulinaria/photos/a.364175933725155.1073741827.362821240527291/375541279255287/?type=1&theater
dodany przez MaleKulinaria @ 28 lutego 2014 o 14:31. #
Mniam, mniam………
Czy to jakaś nowość z New York ???
dodany przez ZARABIAM NA BLOGU @ 27 lutego 2014 o 12:20. #
Uwielbiam ten olej kokosowy. Potrawy z nim przyrządzone mają totalnie inną nutę smakową. I do tego genialnie wpływa na organizm, stosuję go od paru miesięcy i naprawdę polecam!
dodany przez Paulina @ 27 lutego 2014 o 12:26. #
Wyglądają pysznie.. idealne na tłusty czwartek zamiast pączków ;)
dodany przez Wiktoria @ 27 lutego 2014 o 12:32. #
Zosia, zdecydowanie jest Ciebie tutaj za mało :)
słodkiego pączkowania wszystkim! :)
dodany przez Save the magic moments @ 27 lutego 2014 o 12:32. #
Lecę do kuchni spróbować swoich sił :-) Trzymajcie kciuki! A.
http://alizanna.blogspot.com/
http://alizanna.blogspot.com/
dodany przez Alizanna @ 27 lutego 2014 o 12:38. #
super dziekuje za ten przepis! moj narzeczony sie ucieszy bo to “bezglutenowe”!
dodany przez Ania @ 27 lutego 2014 o 12:49. #
Te Twoje zdrowe smakołyki wymiatają! To moja ulubiona część tego bloga. Musze kiedyś wypróbować .
http://joannok.blogspot.de/
dodany przez JOK @ 27 lutego 2014 o 13:03. #
tak mało Zosi tutaj :(
proszę o więcej wpisów :D
dodany przez s @ 27 lutego 2014 o 13:21. #
Bardzo fajny przepis i całkiem zdrowy, na pewno wypróbuję. A borówki amerykańskie można zastąpić owocami mrożonymi. Ja w zimie właśnie takich truskawek używam. Polecam :)
dodany przez Monik @ 27 lutego 2014 o 13:48. #
wygląda przepysznie :-)
xoxo
http://www.live-style20.blogspot.com
dodany przez Kamila @ 27 lutego 2014 o 13:54. #
trzeba będzie spróbować…kiedyś.
dodany przez Katarina @ 27 lutego 2014 o 14:01. #
Wyglądają apetycznie! :) Gdyby ktoś dziś szukał SZYBKIEGO i PROSTEGO przepisu na PĄCZKI – zapraszam: http://chilli-choco-latte.blogspot.com/2014/02/tusty-czwartek-mini-paczki-na-serku.html
dodany przez Kasia @ 27 lutego 2014 o 14:08. #
Wyglądają genialnie, nie omieszkam ich zrobić jak tylko dorwę gdzieś olej kokosowy :)
dodany przez Explosive Mixture @ 27 lutego 2014 o 14:24. #
W sklepach ze zdrową żywnością, kuchniach świata albo marketach na stoiskach z żywnością z różnych stron świata są :)
Pozdrawiam,
http://ewakuchennie.blogspot.com/
dodany przez Ewa Kuchennie @ 27 lutego 2014 o 17:53. #
nie sposób nie wypróbować :) za pewno będę jutro robić :) Pozdrawiam
dodany przez Renata @ 27 lutego 2014 o 14:27. #
Wygląda przepysznie pozdrawiam!
dodany przez Ada @ 27 lutego 2014 o 14:29. #
fajny przepis do zrobienia :-)
pozdrawiam i zapraszam do MUSZKI
http://tohavefabulousday.blogspot.com/2014/02/tiulowy-glam.html
ale, może zamiast wiórek kokosowych dam orzechy włoskie :-)
dodany przez Muszka @ 27 lutego 2014 o 14:34. #
Trochę nie na temat :-) ale gdzie kupiłaś tą koszulkę .
Pozdrawiam świetne przepisy dzięki :)
dodany przez Marta @ 27 lutego 2014 o 15:11. #
Ekstra koszulka! Gdzie można ją dostać?
dodany przez olinka @ 27 lutego 2014 o 15:14. #
pięknie wygladaja!
dodany przez magda gdynia @ 27 lutego 2014 o 15:28. #
Placuszki wyglądają przepysznie, aż zgłodniałam patrząc na zdjęcia ;). W wolnym czasie spróbuję wypraktykować przepis :)
Pozdrawiam,
coffeeinpoland.blogspot.com
dodany przez Joanna @ 27 lutego 2014 o 15:33. #
jeden z tych przepisów, który na pewno wypróbuje!!!
dodany przez http://nieperfekcyjnakasia.blogspot.com/ @ 27 lutego 2014 o 15:44. #
Fantastyczne ;)
http://dream-berry.blogspot.com/
dodany przez http://dream-berry.blogspot.com/ @ 27 lutego 2014 o 16:24. #
w końcu coś bez glutenu, tylko gdzie kupić te borówki?
dodany przez Joanna @ 27 lutego 2014 o 17:07. #
Robilam niedawno podobne:) A po przepisy bez jaj i mleka zapraszam do siebie:) zwlaszcza mamy karmiace alergików! http://www.mamakarmi.blogspot.com
dodany przez Anna @ 27 lutego 2014 o 17:30. #
coś zdrowego mniam – zapisuję w zakładce przepis do wypróbowania !
pozdrawiam,
i zapraszam na:
http://littlehomeinspiration.blogspot.com
dodany przez little home inspiration @ 27 lutego 2014 o 18:00. #
Mmm, pysznie wyglądają <3
http://www.acneass.blogspot.com
dodany przez Dagmara @ 27 lutego 2014 o 18:13. #
borówki widziałam w lidlu, przepis super .
dodany przez ela @ 27 lutego 2014 o 18:21. #
Właśnie zrobiłam, super:)
dodany przez ALA @ 27 lutego 2014 o 18:22. #
czy jest jakaś opcja zastepcza oleju kokosowego ? ja w moim miescie takiego nie znajde :(
dodany przez Aśka @ 27 lutego 2014 o 18:35. #
muszę wypróbować przepis :) pozdrawiam
http://ewelinna20.blogspot.com/
dodany przez Ewelina @ 27 lutego 2014 o 19:13. #
Zosiu, a jeśli ktoś nie jest w posiadaniu oleju kokosowego to jakiego zamiennika można jeszcze użyć??
dodany przez Ania @ 27 lutego 2014 o 19:13. #
chyba sobie zrobię jutro, jak będę mieć już trochę czasu. obecnie wpierniczam ciastka cynamonowe xd
_
http://dropofmusic.blogspot.com/
dodany przez kroplaciszy @ 27 lutego 2014 o 19:23. #
o nie, umrę jak ich nie spróbuję… ! :)
dodany przez Ina @ 27 lutego 2014 o 19:34. #
A czy mozna wiorki kokosowe zastąpić czymś innym, ale żeby nadal było lekko? Pozdrawiam serdecznie
dodany przez Katarzyna @ 27 lutego 2014 o 19:42. #
Pysznie! Qrcze, nie mam tylko wiórek kokosowych. Muszę kupić i koniecznie spróbować zrobić.
dodany przez pięknie jest żyć @ 27 lutego 2014 o 19:47. #
Mmm wyglądają przepysznie ale po dzisiejszym dniu obżarstwa pączkami nie dałabym już rady ich wcisnąć w siebie
dodany przez Foxylady @ 27 lutego 2014 o 20:08. #
Szczególnie teraz, gdy tłusty czwartek mamy już za sobą, przepis na dietetyczne placuszki jest jak najbardziej na miejscu.
Czas na dietę! :)
http://www.2litery.blogpot.com
dodany przez 2litery @ 27 lutego 2014 o 21:03. #
Ale smakowicie wygladaja!!! Yummi :)
Pozdrawiam
dodany przez Aleksandra @ 27 lutego 2014 o 21:03. #
Wyglądają bardzo apetycznie, jutro będę je serwowała na śniadanie:) Zapraszam…
dodany przez kamila @ 27 lutego 2014 o 21:13. #
o, super, muszę w weekend rodzinie zapodać!
dodany przez krychutek @ 27 lutego 2014 o 21:23. #
Gdzie kupiła Pani koszulkę?
dodany przez Klaudia @ 27 lutego 2014 o 21:50. #
o, uwielbiam ten olej kokosowy (świetnie, że Zosiu polecasz produkty ekologiczne!:) ). Gdyby ktoś chciał ten olej nabyć a miał problemy z dostępnością, to można go kupić tu http://freedelikatesy.pl/olej_kokosowy_extra_virgin_bio_200ml_bio_planete.html
dodany przez Katja @ 27 lutego 2014 o 23:28. #
A ja tam zjadlem 15 paczkow dzis ;)
http://milexblog.blogspot.co.uk
dodany przez milex @ 28 lutego 2014 o 02:35. #
ulala jakie jedzonko mniam, w sam raz na moja wieczna diete ;) :*
http://www.belucce.com/2014/02/wszystko-co-musisz-wiedziec-part-2.html
buziaki!!
dodany przez alessandra @ 28 lutego 2014 o 02:53. #
Przepis już wypróbowałam – pyszne! :))
dodany przez Healthy Aga @ 28 lutego 2014 o 07:52. #
właśnie wypróbowałam, przepis super – placki pyszne :)
dodany przez Asia @ 28 lutego 2014 o 09:10. #
aaaaaw ! Robię to !
Zosiu, więcej takich przepisów !
Uwielbiam !
;-)
dodany przez Kasia @ 28 lutego 2014 o 10:02. #
Przepyszne :) Zamiast borówek dodałam mrożone maliny.
dodany przez Magda @ 28 lutego 2014 o 10:50. #
Mniam, zdrowa alternetywa dla tłustych pączków :)
xoxo meg
http://www.megulencja.blogspot.be
dodany przez Megulencja @ 28 lutego 2014 o 11:09. #
Super przepis! Wolny od mleka i glutenu – to lubię <3
dodany przez citybreakpopolsku.blogspot.com @ 28 lutego 2014 o 11:54. #
Mniam! wyglądają przepysznie! i jakie zdrowe, bez mąki i cukru! Dodatkowo olej kokosowy to moje najnowsze odkrycie! Polecam wszystkim! :-)
dodany przez KASIA @ 28 lutego 2014 o 12:02. #
Właśnie zrobiłam, gdyż bardzo spodobał mi się przepis, ale nie przypadły mi do gustu, zrobiłam bez borówek, po prostu mi nie smakują, musiałam je wyrzucić. Mimo wszystko lubię przepisy Zosi.
dodany przez Kinga @ 28 lutego 2014 o 12:17. #
fajny pomysł, trzeba spróbować
dodany przez ela @ 28 lutego 2014 o 12:43. #
Wlasnie zrobilam, sa naprawde pyszne ale mam jedna sugestie, zamiast miodu polalam placuszki syropem klonowym I musze przyznac ze podnioslo to walory smakowe, pozdrawiam:-)
dodany przez Aga @ 28 lutego 2014 o 12:59. #
Hej,
Własnie robie placuszki, bajecznie pachnie w kuchni, ale jest problem- rozpadaja sie na patelni i za nic nie chca sie skleić. Co tu zrobić? A na zdjęciach u Was tak ładnie wyglądaja :)
dodany przez Martyna @ 28 lutego 2014 o 14:21. #
smażenie na oleju kokosowym ??? Zosia, nie szerz takich herezji
dodany przez Kasia @ 28 lutego 2014 o 17:16. #
co za pyszności, muszę dostać ten olej kokosowy i zrobić, banany i kokos to moje ulubione połaczenie!
dodany przez Kaś @ 28 lutego 2014 o 19:45. #
wyglądają bardzo apetycznie!
<3
http://take-my-style.blogspot.com/
dodany przez Wiktoria @ 28 lutego 2014 o 22:31. #
Ekstra, wreszcie coś bez pszenicy i cukru!
dodany przez Magda @ 1 marca 2014 o 10:11. #
Zosiu, dziękuję Ci bardzo za ten przepis. Wypróbowałam i stwierdziłam, że to coś dla mnie.. Jestem zmuszona ograniczać mąkę i cukier z powodów zdrowotnych. Bardzo namawiam Cię do przedstawiania przepisów na zdrowe słodycze. Pozdrawiam serdecznie!
dodany przez Aga @ 1 marca 2014 o 13:30. #
Rzeczywiście bardzo dobre (dziś były u nas na śniadanie) ale zastanawiam się dlaczego mi się zupełnie rozpadały przy odwracaniu na drugą stronę… A Twoje takie kształtnie idealne!
dodany przez ewa @ 1 marca 2014 o 16:29. #
Też miałam podobną sytuację, jednak w ruch poszły dwie szpatułki i jakoś wybrnęłam z sytuacji! Smak bardzo fajny, ale za dużo ich nie zjesz:) syycące, ale smakowite również! :) Smacznego!
dodany przez Sylwia @ 12 marca 2014 o 19:09. #
pomysłowe i wyglądają na bardzo smaczne :)
dodany przez zielonespa.blogspot.com @ 2 marca 2014 o 16:22. #
Zrobiłam je według przepisu, jedyne odstępstwo to że użyłam zwykłego oleju do smażenia i rozlatywały mi się. Ciężko było je przerzucić podczas smażenia na drugą stronę. Trzeba jednak czymś trochę zagęścić masę. Domownicy,choć nie przepadają specjalnie za słodyczami, chętnie dodali do nich odrobinę cukru. Ogólnie dobre, ale bez szału. Lubie eksperymenty w kuchni, ale jak dla mnie w konfrontacji zwyciężają jednak tradycyjne racuszki z jabłkiem i szczyptą cynamonu. Pozdrawiam :)
dodany przez ilona @ 2 marca 2014 o 17:32. #
Zosiu, skąd jest Twoj T-shirt ??? :)
dodany przez Zosia @ 3 marca 2014 o 20:05. #
Wlasnie je zrobilam i wyszly bardzo smaczne mimo ze nie uzylam cynamonu,dodalam tylko wiecej wiorek kokosowych i wszystko wyszlo jak na zdjeciach u Zosi :) zdrowo i smacznie :)
dodany przez Mimoza @ 11 marca 2014 o 15:09. #
Gosiu, czy to są składniki na jedną porcję? :))
dodany przez karolina @ 27 marca 2014 o 21:42. #
Właśnie zrobiłam, są paskudne. Taka słodko-mdła jajecznica. :D
Do tego samo smażenie zabiera mnóstwo czasu, bo masa ma baaardzo luźną konsystencję i musi się dobrze ściąć, zanim przewrócisz placek na drugą stronę- inaczej się rozwala. Usmażyłam 4 sztuki i po spróbowaniu reszta masy wylądowała w kiblu, żal mi było spędzać dodatkową godzinę nad patelnią smażąc coś, czego i tak nikt nie zje.
dodany przez mimbla @ 1 czerwca 2014 o 12:51. #
Placki niestety nie wychodzą, jakim cudem mam je przerzucić na druga stronę? Rozwalają sie,poprostu nie ma szans! Dajecie te komentarze ze pyszne,a ktokolwiek je piekl? Robiłam zgodnie z przepisem,nie polecam!
dodany przez Daria @ 4 lipca 2014 o 18:29. #
Ja właśnie zrobiłam – bez borówek i wyszły idealne. Nie miałam problemów z przewróceniem na drugą stronę podczas smażenia, chociaż zazwyczaj z innymi przepisami mam trudności. Pychota, polecam :)
dodany przez Mikado @ 4 lutego 2015 o 16:57. #
jak to cholerstwo przewrócić na patelni?
dodany przez xxx @ 2 sierpnia 2017 o 12:30. #